SKOLMATERIAL

framsidan på lärarhandledningen till The Raoul Wallenberg Algorithm

Lektionstips kopplade till The Raoul Wallenberg Algorithm

THE RAOUL WALLENBERG ALGORITHM

En lärarhandledning med lektionstips kopplade till verktyget The Raoul Wallenberg Algorithm. Lektionerna är upplagda för undervisning på gymnasiet. Handledningen är kopplad till målen i GY11 för undervisning i engelska och samhällskunskap. Ladda ner lärarhandledningen på svenska här.

Teacher´s material to the tool The Raoul Wallenberg Algorithm. It is primarily developed for lessons in English and Social science for upper secondary school. Find the teacher´s material in English here. 

Bild på framsidan på materialet "Göra skillnad"GÖRA SKILLNAD

Materialet är planerat för en dubbeltimme och fokuserar på vad varje människa kan göra i sin vardag för att bidra till ökad medmänsklighet.

Det består av

 


LÄRARHANDLEDNING

I samband med Kuben skickar vi ut en Lärarhandledning med utbildningsmaterial som vi samlat från olika organisationer som arbetar med mänskliga rättigheter, civilkurage och medmänsklighet. Undervisningsmaterialet är anpassat till läroplanerna LGR11 & GY11 och är enkelt att lyfta in i din undervisning. I handledningen hittar du material från Amnesty, Forum för levande historia, Friends, Fryshuset och Robert F Kennedy Center, PeaceWorks & Mångkulturellt Centrum, RFSL Ungdom, Svenska kommittén mot antisemitism och Teskedsorden. Ladda ner Lärarhandledningen här.

English