Anmäl dig och få länk!

Välkommen till våra 30-minuters webbinarier där vi presenterar Kubprogrammet och lärarutbildningen "Självledarskap som skapar skillnad".

Raoul Wallenberg Academy driver Kubprogrammet, som engagerar, utmanar och väcker intresse för alla människors lika värde, rättigheter och skyldigheter. Nu öppnar vi upp för fler gymnasieskolor att vara med 2022. Vill du vara med? Välkommen till våra 30-minuters webbinarier där vi presenterar Kubprogrammet.

  • Jag vill gärna ha Raoul Wallenberg Academys nyhetsbrev! (Du kan när som helst slut prenumerera via länk i slutet på varje nyhetsbrev).

En 30 minuterspresentation av lärarutbildningen "Självledarskap som skapar skillnad". En utbildning som ger dig konkreta verktyg för hur du stärker ungas inre motivation, lärande och utveckling, samtidigt som du utvecklas i ditt egna ledarskap. Utbildningen passar dig som är lärare eller arbetar med unga på annat sätt.

  • Jag vill gärna ha Raoul Wallenberg Academys nyhetsbrev! (Du kan när som helst slut prenumerera via länk i slutet på varje nyhetsbrev).

”Som ungdom vill man förändra mycket, man vill förändra världen men man vet inte hur. Både min skola och Kuben har hjälpt mig förstå att man kan göra skillnad. När många ungdomar gör små skillnader blir det en kedjereaktion som skapar en större skillnad.”

— Elev som deltog i Kuben 2019.

“Insikt om hur ”lite” vi medvetet arbetar med viktiga värden.” “Att jag behöver arbeta mest med självledarskapet, för utveckling och gemenskap arbetar jag så mycket med. Det var förvånande!”

—Lärare som deltog i utbildningen ”Självledarskap som skapar skillnad” 2021.