Tävling!

Vinn en föreläsning av Diamant Salihu, årets Raoul Wallenbergpristagare!

Nu kan du och din klass vinna en föreläsning av journalisten och författaren Diamant Salihu, 2023 års Raoul Wallenbergpristagare.

Det du behöver göra är att beskriva vem din förebild är, varför och vad du kan göra för vara en bra förebild för andra i din närhet. 

Tävlingsregler!

Tävlingen

Tävlingen Vem är din förebild? går ut på att du beskriver vem din förebild är, varför och hur du kan vara en förebild för någon i din närhet.

Bäst motivering och exempel vinner tävlingen.

Tävlingen pågår från och med 20231001, till och med 20231031.

En deltagare kan enbart vara med en gång, dock kan flera från samma klass delta.

För att delta i tävlingen:

Elev
Du som är elev och deltar i tävlingen måste ha ansvarig lärares godkännande. Genom att skriva in dennes namn och e-post i svarsformuläret medger du att ett godkännande har fåtts av ansvarig lärare.

Lärare/Skolpersonal
Du som är lärare/skolperson kan delta för din klass räkning. Om du som lärare vill ej att din klass deltar, maila genast info@rwa.se, så tar vi bort anmälningen.

Priset
Priset består av en föreläsning på din skola av författaren och journalisten Diamant Salihu, årets Raoul Wallenbergpristagare.

Ev. vinstskatt betalas av vinnare.

Vinnaren annonseras i Raoul Wallenberg Academy:s hemsida samt Raoul Wallenberg Academy:s sociala kanaler.

Vid vinst kontaktas vinnaren av Raoul Wallenberg Academy via e-post samt telefonsamtal. Har kontakt ej etablerats efter 48 timmar äger Raoul Wallenberg Academy rätten att dra en ny vinnare.

Vinnare dras av Raoul Wallenberg Academy. Resultatet går ej att överklaga.

Frågor
Om du undrar över något, så är du välkommen att höra av dig till info@rwa.se. Vi besvarar dina frågor så snabbt vi kan under vardagar.