Stöd oss som företag

Bidra till att vi kan stärka fler unga att agera i Raoul Wallenbergs anda.

Med ditt stöd kan vi nå fler unga

2023 utbildade vi 15 099 unga genom våra utbildnings- och skolprogram. I år vill vi nå fler. Hjälp oss att rusta fler unga att agera med civilkurage i Raoul Wallenbergs anda för ett medmänskligt samhälle fritt från rasism och främlingsfientlighet.

DITT FÖRETAG KAN SÄKRA UNGAS FRAMTID

FÖRETAGSGÅVA: Du och ditt företag ger en gåva som möjliggör för Raoul Wallenberg Academy att arbeta vidare i Raouls anda.

     Donera

FÖRETAGSPARTNER: Du och ditt företag bidrar till ett specifikt projekt eller går in som långsiktig partner i ett formaliserat samarbete.

Kontakta oss

PRO BONO-PARTNER: Du och ditt företag bidrar med er tid och expertis för att stärka Raoul Wallenberg Academy.

Kontakta oss

RABATTERADE PRODUKTER OCH TJÄNSTER: Du och ditt företag bidrar med produkter och tjänster som skapar mervärde.

Kontakta oss

Kontakt

Genom att ge en gåva och samarbeta med Raoul Wallenberg blir du en aktiv del i arbetet att stärka unga förebilder att med civilkurage och handlingskraft skydda våra mänskliga rättigheter.

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta Anna Urombi: anna.urombi@rwa.se.

 

Ge en företagsgåva

  • Raoul Wallenberg Academy är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Vi spar dina uppgifter (namn och epostadress) upp till 36 månader efter att betalningen inkommit. Du kan när som helst be om att bli raderad genom att skriva och be om detta till info@rwa.se.

Ge en företagsgåva

En gåva till Raoul Wallenberg Academy möjliggör för oss att arbeta vidare i Raouls anda och stödja unga att hitta modet att göra skillnad för ett medmänskligt samhälle!

Jag vill skänka

5000 kr

10 000 kr

25000 kr

Valfritt

Var god välj ett av alternativen