Stöd oss som företag - Raoul Wallenberg Academy

STÖD OSS SOM FÖRETAG

Ert bidrag möjliggör för oss att stödja fler unga att hitta modet att göra skillnad.

EN JULPIN FÖR MEDMÄNSKLIGHET

 

 

Årets julklapp går i Raoul Wallenbergs anda för medmänsklighet och civilkurage. Portföljen var Raouls vapen mot ondskan. Här kan du som företag köpa vår julpin till dina anställda.

Handlar ni för 5000 SEK kommer vi och håller en föreläsning om hur civilkurage kan tränas upp med vår 100-lista. En lista vi har sammanställt med 100 sätt att göra skillnad på – både små och stora utmaningar.

Handlar ni för 10 000 SEK eller mer så kommer vi och håller en workshop om Raoul Wallenberg – att hitta mod, styrka och inspiration att stå upp för medmänsklighet och människors lika värde.

Vid större beställningar kan ni mejla oss på: info@rwa.se.

DITT FÖRETAG KAN SÄKRA UNGAS FRAMTID

 

Genom att skänka gåvor och samarbeta med Raoul Wallenberg blir du en aktiv del i arbetet att stärka unga i att stå upp för de mänskliga rättigheterna och stärka demokratin.

 

 .

Stöd vårt arbete månadsvis via autogiro.

     Donera

 

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta Mary Tecle på mary.tecle@rwa.se.

Ge en företagsgåva

    Raoul Wallenberg Academy är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Kontaktuppgifter till oss hittar du till vänster längst ner på sidan. Genom fylla i detta formulär godkänner du att Raoul Wallenberg Academy får hantera dina personuppgifter (ditt namn och e-postadress) i samband med företagsgåvor.