Stöd oss som företag - Raoul Wallenberg Academy
Stöd oss

SOM FÖRETAG

Ert bidrag möjliggör för oss att stödja fler unga att hitta modet att göra skillnad

Ett partnerskap med starkt samhällsengagemang

Ett partnerskap med oss visar på ett starkt samhällsengagemang där vi tillsammans arbetar för ett medmänskligt samhälle med fokus på ungdomar.

Som företag visar ni att ni värnar om mänskliga rättigheter, civilkurage och ett hållbart ledarskap. Dessutom möjliggör samarbetet en direkt kontaktyta till ungdomar och lärare. Vårt samarbete bidrar till:

  • Att belysa mänskliga rättigheter och medmänskliga skyldigheter i skolan
  • Att utbilda nästa generation unga ledare grundat på värdebaserat ledarskap
  • Att skapa medarbetarengagemang genom att konkret och effektivt sprida civilkurage och samhällsengagemang på er arbetsplats

Vi kan erbjuda er olika nivåer av engagemang; ni kan bli huvudpartner, bli projektpartner, sponsra en plats på ledarskapsprogrammet eller bli en Raoul Wallenbergvän.

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta Sarah Scheller på sarah.scheller@rwa.se.

BIDRA TILL ETT MEDMÄNSKLIGT SAMHÄLLE OCH TILL VÄRDEGRUNDSARBETE I SKOLAN

Att vara huvudpartner innebär ett långsiktigt finansiellt samarbete. Tillsammans tar vi fram möjliga aktiviteter. Vi skulle till exempel kunna utveckla vad en utvald mänsklig rättighet betyder för er verksamhet och arrangera en dag där ni får träffa skolelever som jobbar med samma mänskliga rättighet som ni. Vi skulle kunna utveckla ett mentorsprogram mellan er personal och ungdomar som går ledarskapsprogrammet.

VAR MED OCH SPONSRA EN PLATS PÅ LEDARSKAPSPROGRAMMET FÖR 25 000:-

Genom att sponsra en plats på ledarskapsprogrammet är ditt företag med och stärker framtida ledare i ett mångkulturellt Sverige. Ni får synas på vår hemsida, i våra trycksaker och i projektrelaterade material. Ni får också möjlighet att kommunicera ut ert stöd till oss genom att använda vår logga på er hemsida, i e-postsignaturer eller på fakturor. Självklart får ni Raoul Wallenberg Acadmys nyhetsbrev med uppdateringar om vad som händer i verksamheten

Sponsra en lärares utbildning i värdebaserat självledarskap!

0 kr.  of 7,500 kr.  insamlat

Var med och bidra till att Raoul Wallenberg Academy kan träna skolans hjältar – lärarna – i värdebaserat självledarskap. Vårt train-the-trainer-program vänder sig till all personal i skolan – lärare, skolledare och kuratorer. Programmet ger dem effektiva verktyg att stärka både empati och civilkurage hos ungdomar. Under 2 + 2 intensiva dagar skapas ”hjältetränare” som får ta del av effektiva och konkreta processer som inspirerar morgondagens hjältar!

Efter utbildningen ingår de alla i vårt nationella nätverk som träffas regelbundet för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.

Kostnad för att utbilda en trainer: 7 500 kr. Alla gåvor gör skillnad.

 kr. 

Välj valfritt belopp

Personlig info

Terms

Total donation: 1.00 kr. 

BLI PROJEKTPARTNER

Våra projektfinansiärer gör det möjligt att utveckla och arbeta vidare med Kubprogrammet: Varje människa kan göra skillnad. Ni får chans att stå bakom en mänsklig rättighet knutet till en skola och lokalt stödja ungdomar.

  • Ni får synas på vår hemsida, i våra trycksaker och i projektrelaterade material.
  • Ni får också möjlighet att kommunicera ut ert stöd till oss genom att använda vår logga på er hemsida, i e-postsignaturer eller på fakturor.

Autogiro

Stöd vårt arbete månadsvis via autogiro. 

Donera

Ge en företagsgåva!

BLI EN RAOUL WALLENBERGVÄN

Bli en Raoul Wallenbergvän genom att skänka en fast summa per år eller valfritt engångsbelopp.

  • Nyhetsbrev med uppdateringar om vad som händer i verksamheten
  • Möjlighet att använda vår logga i e-postsignatur/banner på hemsidan
  • Pins, Raouls vapen mot ondskan, väskan där han förvarade skyddspass som räddade liv

Fyll i dina företagsuppgifter nedan så hör vi av oss! För mer information, vänligen kontakta Fia Nerelius.

Ge en företagsgåva

    Raoul Wallenberg Academy är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Kontaktuppgifter till oss hittar du till vänster längst ner på sidan. Genom fylla i detta formulär godkänner du att Raoul Wallenberg Academy får hantera dina personuppgifter (ditt namn och e-postadress) i samband med företagsgåvor.