Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren innan du handlar. Genom att beställa accepterar du dessa villkor. 

Pris

Moms ingår i alla priser som är skrivna i svenska kronor. Vi reserverar oss för felskrivningar samt förbehåller oss rätten att när som helst ändra våra priser.

Frakt och hantering

Vi levererar endast inom Sverige. Frakt och hanteringskostnad är inkluderat i priset. Vi skickar nästan uteslutande med Postnord. 

Det är ditt ansvar som köpare att ange korrekt namn, adress, telefon och e-post när beställningen görs. Är paketet skadat när det når dig – hör av dig så löser vi det.

Leveranstid

Vi skickar din beställning inom 1-10 arbetsdagar. Lämna meddelande eller mejla om det är bråttom att få varorna så försöker vi skicka så fort som möjligt. 

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt för oanvänd vara från det att du mottagit paketet. Du väljer om du vill byta mot annan vara eller få pengarna tillbaka. Den produkt du köpt ska vara oanvänd för att kunna returneras till Raoul Wallenberg Academy.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta alltid Raoul Wallenberg innan retur på info@RWA.se. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Returadress: Grev Turegatan 44, 114 38 Stockholm.

Betalsätt

Du betalar med Swish eller med betalkort via Swedbank pay. Beloppet belastas ditt konto när köpet godkänts. Observera att du måste vara över 18 år för att kunna handla. 

Säker kortbetalning

För att hantera kortbetalningar på bästa möjliga sätt samarbetar vi med PayEx AB. De är specialiserade på betallösningar för Internet och erbjuder högsta möjliga säkerhet i sina lösningar och är certifierade för att hantera internetbetalningar. Du kan därför känna dig trygg med att PayEx AB hanterar dina uppgifter enligt bankregler.

Handla mot faktura

Önskar du handla större volymer och mot faktura, vänligen kontakta Raoul Wallenberg Academy via info@rwa.se

Lagar, personuppgiftspolicy och GDPR

Raoul Wallenberg Academy följer konsumentköplagen, distans- och hemförsäljningslagen samt lagen om konsumentskydd vid distansavtal. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med GDPR och ger aldrig ut dem till tredje part. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig samt skickar dig information om vad din avgift som också är en gåva till Raoul Wallenberg Academy går till (det vill säga vi informerar dig om vår verksamhet). Du har när som helst rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Du kan också begära att informationen om dig ska rättas eller tas bort. Kontakta oss då på info@rwa.se.

Vi sparar följande persondata om våra kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, ip-adress, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.