MÅNADSCOACHNING

Coachning i självledarskap

Utveckla ditt eget ledarskap

Oavsett ålder, sysselsättning och levnadsvillkor är vi många just nu som under isoleringen känner oss vilsna, omotiverade och desorienterade. Det är inte så konstigt. Vi behöver vardagsrutiner, ett meningsfullt sammanhang och framför allt, varandra, för att må bra. Vi vill ge fler möjlighet att utveckla sitt eget självledarskap och växa i sina värderingar.

Därför bjuder vi, varje månad, in till coachning i självledarskap där du får djupdyka i dina värderingar, din livssituation och ta del av nya kunskaper och inspiration inom områden såsom ledarskap och välmående. Vi kallar dessa evenemang för ”Månadscoachning” och de arrangeras i ett samarbete mellan Raoul Wallenberg Academy, Raoul Wallenberg Differencemakers, World Values Initiative och Medborgarskolan.

Upplägg

Varje coachningstillfälle består av två moment. I det första momentet jobbar vi med vårt självledarskap där var och en reflekterar över månaden som varit, vad som känns viktigt för dig just nu och sätter fokus för kommande månad. Vi tar tid för både individuell reflektion och upplevelsebaserade övningar, vilket innebär att vi delar med, lyssnar på och tipsar varandra.
Det andra momentet leds under våren av Psykologifabriken där vi tillsammans tränar på att stärka vårt positiva psykologiska kapital. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VÅREN 2021

Vårens tema “Stärk ditt positiva psykologiska kapital” sker i samarbete med Psykologifabriken.

PROGRAM

Onsdag 3 mars, kl.17:00—18:30
Onsdagen 7 april, kl.17:00—18:30
Onsdag 5 maj, kl.17:00-18.30

Månadscoachningen är kostnadsfri och öppen för alla. Du deltar i coachningen genom en Zoom-länk. 

Månads Coachningen arrangeras i ett samarbete mellan Raoul Wallenberg Academy, Raoul Wallenberg Differencemakers,  World Values Initiative och Psykologifabriken.

 

KONTAKT

Vid frågor eller funderingar, kontakta Fia på fia.nerelius@rwa.se eller 073-3442290.

ARRANGÖRER

MER OM RAOUL WALLENBERG ACADEMY, RAOUL WALLENBERG DIFFERENCEMAKERS, WORLD VALUES INITIATIVE OCH PSYKOLOGIFABRIKEN

Samarbetet mellan oss syftar till att ge dig som medlem i något av våra nätverk möjlighet till större utbyte och utveckling, genom att du får träffa fler personer som delar ditt intresse för självledarskapet.
  • Raoul Wallenberg Academy stödjer unga att hitta modet att göra skillnad. Det gör vi genom att erbjuda utbildningar, verktyg och långsiktiga skolprojekt. Läs mer på www.raoulwallenberg.se.
  • Raoul Wallenberg Differencemakers är en ideell förening öppen för alla under 35 år som vill verka i Raoul Wallenbergs anda. Vi vill att fler unga ska få modet att följa sin inre kompass, och vi vill få fler att växa och agera. Läs mer på www.rwdifference.se.
  • World Values Initiative är ett ideellt studentdrivet initiativ som syftar till att vara en plattform för studenter att utveckla sig själva. WVI arbetar genom upplevelsebaserade workshops och event för att stötta ökad självinsikt med fokus på personliga värderingar och värdebaserat ledarskap. Läs mer på www.worldvaluesinitiative.se.
  • Psykologifabriken jobbar med att skapa lyckligare organisationer och tror, och har vetenskapligt belägg för, att man genom lyckligare organisationer också får lyckligare människor. www.psykologifabriken.se