Din gåva gör stor skillnad

Vi för historien vidare. Med ditt stöd får fler unga modet att göra skillnad.

Med ditt stöd kan vi nå fler unga

Vi för historien vidare.

Förintelsen får aldrig ske igen. Vi utbildar och stärker unga i hela Sverige att med civilkurage och handlingskraft skydda våra mänskliga rättigheter. Vi vill utbilda ännu fler unga som har kraft och kunskap att göra skillnad i en allt skakigare värld där medmänsklighet behövs mer än någonsin. Men vi kan inte göra det själva. Vi behöver dig och din gåva.

2018 utbildade vi 11 366 unga i Sverige genom våra utbildnings- och skolprogram. I år vill vi nå fler. Hjälp oss att rusta fler unga att agera med civilkurage i Raoul Wallenbergs anda för ett medmänskligt samhälle fritt från rasism och främlingsfientlighet.

Stöd oss som privatperson

Du kan Swisha valfritt belopp till oss på 123 690 2720 och märk med ”stöd RWA”. Gör skillnad och stöd oss som privatperson eller som företag.

Du kan också stötta Raoul Wallenberg Academy med din tid genom att bli volontär.

Det finns flera sätt att donera

Raoul Wallenberg Academy är en insamlingsstiftelse som finansieras av bidrag och gåvor, till exempel från gåvor genom månadsgivare och testamenten.

Bli månadsgivare

Din månadsgåva bygger medmänsklighet  

Bli månadsgivare

Swisha din gåva

Vill du snabbt och enkelt göra skillnad? Swisha valfritt belopp till oss på 1236902720 och märk med ”stöd RWA” eller sätt in det på bankgiro: 900-4706.

Ge en minnesgåva

Minns eller hedra en närstående som gått bort genom att skänka en minnesgåva.

Skänk en minnesgåva

Testamentsgåva

Det är möjligt att skänka en del av sitt testamente till Raoul Wallenberg Academy.

Läs mer

Ge en gåva

En gåva till Raoul Wallenberg Academy möjliggör för oss att arbeta vidare i Raouls anda och stödja unga att hitta modet att göra skillnad för ett medmänskligt samhälle!

 kr. 
Select Payment Method
Personlig info

Terms

Total donation: 250.00 kr. 

I samband med gåvor på över 100 000 SEK får du en limiterad statyett av Raoul Wallenbergs portfölj. Design: Gustav och Ulla Kraitz.

Hjälp oss att göra skillnad!

Vi har en present

...till dig som lyssnat på Anna och Philips lärarpoddcast.

Läs mer
Stäng