För att avsluta året 2020 vill vi bjuda på en inspirationskaramell. Sprid gärna vidare till dina kollegor och vänner. Vi önskar dig en god helg, trevlig ledighet och ett gott medmänskligt 2021!

TEMA: CIVILKURAGE

På vår kanal RWA Play har vi 40 filmer på teman civilkurage, ledarskap och ungas engagemang. I denna spellista hittar du alla filmer på temat civilkurage. Det är filmer med panelsamtal, intervju med årets Raoul Wallenbergpristagare (Dina och Jovan Rajs), tips av lärare till lärare om hur man kan prata om civilkurage i klassrummet med mera.

Läs mer

TEMA: SJÄLVLEDARSKAP

Social distansering och digitala möten ställer stora krav på ens självledarskap (= förmågan att kunna leda sig själv). I dessa två blogginlägg ger vi tips på hur du kan träna ditt självledarskap. Vi delar även med oss av våra erfarenheter och rutiner för att ge tips till andra organisationer på hur man kan arbeta tillsammans digitalt.

Läs mer

TEMA: AGERA

Låt oss sprida medmänsklighet istället för Covid-19! Låt medmänsklighet och civilkurage ta plats i din vardag och i samhället. Vi har samlat en lista på 100 sätt att förändra och påverka för att skapa en bättre värld. Listan finns även som en affisch på svenska och engelska att beställa i vår gåvoshop.

Läs mer