Stöd Raoul Wallenberg Academy

Bidra till att vi kan stärka fler unga att agera i Raoul Wallenbergs anda.

Med ditt stöd kan vi nå fler unga

2019 utbildade vi 17 600 unga i Sverige genom våra utbildnings- och skolprogram. I år vill vi nå fler. Hjälp oss att rusta fler unga att agera med civilkurage i Raoul Wallenbergs anda för ett medmänskligt samhälle fritt från rasism och främlingsfientlighet.

 

Du kan Swisha valfritt belopp till oss på 1236902720 och märk med ”stöd RWA”.

Ge en gåva

En gåva till Raoul Wallenberg Academy möjliggör för oss att arbeta vidare i Raouls anda och stödja unga att hitta modet att göra skillnad för ett medmänskligt samhälle!

Jag vill skänka

150 kr

300 kr

500 kr

Valfritt

Var god välj ett av alternativen

Det finns flera sätt att donera

Raoul Wallenberg Academy är en insamlingsstiftelse som finansieras av bidrag och gåvor, till exempel från gåvor genom månadsgivare och testamenten.

Spontangåva

Vill du snabbt och enkelt göra skillnad? Swisha valfritt belopp till oss på 1236902720 och märk med ”stöd RWA” eller sätt in det på bankgiro: 900-4706.

Bli månadsgivare

Din månadsgåva bygger medmänsklighet  

Bli månadsgivare

Ge en minnesgåva

Minns eller hedra en närstående som gått bort genom att skänka en minnesgåva.

Skänk en minnesgåva

Testamentsgåva

Det är möjligt att skänka en del av sitt testamente till Raoul Wallenberg Academy.

Läs mer

Gåvoshop

I vår gåvoshop säljer vi pins föreställande Raoul Wallenbergs portfölj. Genom att köpa en  pin stödjer du vårt arbete att stärka unga att agera med civilkurage och handlingskraft för att skydda våra mänskliga rättigheter.

Portföljen var Raouls vapen mot ondskan – inuti förvarade han skyddspass som räddade liv. Låt denna pin vara en påminnelse och symbol för medmänsklighet och civilkurage – varje dag. Portföljen är formgiven av konstnärerna Ulla och Gustav Kraitz.

Gå till gåvoshoppen