LEDARSKAPSPROGRAM - Föreningsliv

För dig som går i gymnasiet eller högskola, är mellan 15-22 år och vill lära dig mer om ledarskap!

Är du en person som tycker det är kul att leda andra? Vill du få lära känna andra och lära dig mer om ledarskap? Då ska du gå utbildningen “Ledarskap inom föreningsliv”!

Ansök här

Raoul Wallenberg Academy och Fryshuset arrangerar i samarbete en utbildning i Ledarskap inom föreningslivet för dig som är engagerad i en förening som ger dig konkreta verktyg för att skapa förändring och lära dig att leda dig själv och andra. Utbildningen riktar sig till dig som bor i Storstockholm, som är aktiv i en förening, oavsett om det är exempelvis en idrotts-, scout-, eller politisk förening. Vårt enda förkunskapskrav är att du är medlem och alltså deltar i aktiviteter i föreningen.

Utbildningen består av fyra heldagar under en sammanhängande period, den 13-16 maj. Du har möjlighet att ansöka om reseersättning för dina resor till och från programmet.

Utbildningen är helt kostnadsfri, och är en unik möjlighet att få vänner, upplevelser och verktyg som du kommer att bära med dig hela livet. 

Inga förkunskaper krävs, bara en brinnande lust att förändra, utveckla ditt ledarskap och en vilja att möta nya människor!

Vårt enda krav är att du är medlen i en förening. Att vara medlem i förening betyder att du ex deltar i fotbollsklubbens verksamhet, eller deltar i teatergruppens verksamhet, eller deltar i den politiska föreningens verksamhet och så vidare.

Ansökningsperioden är öppen till och med 5 maj.

Har du frågor?

Kontakta oss via den här mejladressen:

ledarskapsprogram@rwa.se

Utbildningen görs inom projektet Non-Silence Generation som har syftet att ge ungdomar möjlighet att engagera sig i föreningar och få kunskaper hur de kan förbättra samhället demokratiskt. Det är inte bundet till något politiskt eller religiöst. Projektet finansieras av Svenska Postkodlotteriet och utbildning får även stöd av Åhlén stiftelsen.