TRAIN-THE-TRAINER

En fortbildning för dig som vill arbeta med ungdomars inre kompass.

INSPIRERA MORGONDAGENS RAOUL WALLENBERG!

 ”Utan handlingskraft händer ingenting, utan empati händer fel saker”

Jan Eliasson, FNs vice generalsekreterare

Train-the-trainer programmet riktar sig mot all personal i skolan. Lärare, skolledare, kuratorer. Programmet ger dig effektiva verktyg för att stärka både empati & civilkurage hos ungdomar. Under 2 + 2 dagar får du effektiva och konkreta processer för att inspirera morgondagens hjältar!

Efter 4 dagar har du kompetens, kunskap och stöd att själv hålla kursen “Självledarskap som Skapar Skillnad” på din skola. Materialet kan med fördel användas som en röd tråd i mentorsarbetet och stärka skolans värdegrundsarbete. Efter utbildningen ingår du i vårt nationella nätverk som träffas regelbundet för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.

Investering: 7 500kr + moms
Våra Kubskolor: 5 000kr + moms

Längst ner på sidan kan du anmäla dig till nästa kurs!

Kursen till elever:

Kursen bygger på ett upplevelsebaserat lärande och består av två delar.

Självledarskap – Eleverna undersöker sina personliga värderingar och synliggör sina styrkor. Samtidigt som de får större insikt om sina egna drivkrafter så får de ökad förståelse för andras erfarenheter och bakgrund.

Skapa skillnadinspirerade av Raoul Wallenbergs gärning får de utforska var deras engagemang är starkast. Med enkla verktyg hittar de energin att vilja, kunna & göra skillnad.

Du som redan är har gått kursen loggar in nedan
Visa mer
Hämta material och logga in nedan:
LOGGA IN SOM FACILITATOR

 

Sagt av elever om kursen

”Det verkligen vart en personlig resa. Kändes som en hel boost efter första utbildningsdagen. Det var som terapi.” – Moa, Viktor Rydberg Jarlaplan

”Det främsta jag tar med mig från kursen är att jag, potentiellt, kan klara vad som helst. Allt handlar om att utgå från en själv och ens styrkor, att lära sig att utnyttja dem.” – Ellen, Viktor Rydberg Jarlaplan

”Detta är en fantastisk sak som jag önska att fler fick uppleva! Kanske att ha som en inledningskurs för folk som börjar ettan? Så att klassen kommer nära varandra, att man blir grundad och får chans till ett fint klimat i klassen!?” – Anonym

”Jag var mest nöjd med att jag faktiskt lärde känna folk på djupet, som jag knappt hälsat på tidigare. Det var underbart! Jag kände mig så fri på något sätt när jag gick därifrån på eftermiddagen.”
– 
Domino, Viktor Rydberg Jarlaplan

ANMÄL DIG REDAN NU!

Nästa kurs: 18-19/9 + 8-9 /11  2017.

Om du har frågor om utbildningen,
kontakta Lisa Gawell: Telefon 070 492 67 66, eller mail: lisa.gawell@rwa.se

English