SOM PRIVATPERSON

Din gåva bidrar till att vi kan ge fler unga modet att göra skillnad, med Raoul Wallenberg som förebild.

STÖD OSS SOM PRIVATPERSON

Raoul Wallenberg Academy är en insamlingsstiftelse som finansieras av bidrag och gåvor, till exempel från gåvor genom månadsgivare och testamenten. Med din gåva bidrar du till vårt långsiktiga arbete för ett medmänskligt samhälle med fokus på nästa generations ledare. Du tar ställning för de mänskliga rättigheterna och ett start civilkurage hos unga. Ditt stöd är viktigt! Tillsammans kan vi skapa ett medmänskligt samhälle där varje människa kan göra skillnad.

Hjälp oss att finansiera stora scenen

3,960 kr.  of 100,000 kr.  raised

Var med och bidra så att vi kan hyra stora scenen i Kungsträdgården när vi inviger våra 30 kuber för mänskliga rättigheter. Varje krona gör skillnad! Målet är att samla ihop 100 000 kr, pengarna går oavkortat till hyra av scenen där vi planerar för diplomutdelning, musik och framträdanden den 1 september 2017 när kuberna invigs.

 kr. 
Personal Info

Terms

Donation Total: 1 kr. 

Här nedan finns exempel på vad vi kan erbjuda dig som privatperson. Intresserad av att veta mer? Kontakta Fia Nerelius på fia.nerelius@rwa.se

RAOUL WALLENBERGVÄN 

Stöd oss genom att köpa en pin i form av portföljen, Raouls vapen mot ondskan.

Våra Raoul Wallenbergvänner erhåller digitala nyhetsbrev, för att kunna ta del av allt som händer i verksamheten.

Autogiro

Stöd vårt arbete månadsvis via autogiro

Klicka här!

TESTAMENTSGÅVA

Det är möjligt att skänka en del av sitt testamente till Raoul Wallenberg Academy. Här kan du läsa hur man skriver ett testamente och vad du bör tänka på.

90-KONTO

Vill du skänka ett engångsbidrag till vår verksamhet? Gör det genom en insättning till BG 900-4706.

90-konto_Svensk_insamlingskontroll
SWISH

Vill du snabbt och enkelt göra skillnad? Skicka valfritt belopp till oss på 1236902720 och märk med ”stöd RWA”.

swish

 

DONERA AKTIEUTDELNING

Du kan även skänka din aktieutdelning till Raoul Wallenberg Academy. Då ökar din gåva med mer än 40 procent i värde. Tänk på att du måste göra Raoul Wallenberg Academy till mottagare (”rättighetshavare”) till din utdelning minst en vecka före bolagsstämman i det utdelande bolaget. Kontakta därför din bank redan nu för att vara säker på att hinna i tid.

Du hittar mer information på www.aktiegavan.se.

VI SÖKER VOLONTÄRER

HAR DU TRE TIMMAR ÖVER? FÖR MEDMÄNSKLIGHET OCH CIVILKURAGE!

Under Raoul Wallenbergs dag kommer det internationella Kubprojektet ”Varje människa kan göra skillnad” att visas upp för allmänheten. Skolklasser runt om i Sverige och utomlands har fått varsin kub (3x3x3 meter), där de på olika sätt skapat sin tolkning av en mänsklig rättighet. Vi söker volontärer som under ett pass om tre timmar bemannar en kub. Kuberna är uppställda i Kungsträdgården i centrala Stockholm.

NÄR?

1-3 September

TIDER?

Utställningen är öppen cirka 11-18. Du kommer att jobba cirka 3-timmarspass.

Intresserad?

För vidare information kontakta Rebecka Steinhoff, rebecka.steinhoff@rwa.se

English